Info

Stichting Living Joy bestaat uit een groep mensen die een hart heeft voor mensen in de samenleving die het vaak op eigen kracht niet redden, maar ook voor mensen die in een gevestigde kerk zich niet meer thuis voelen  en daarnaast zijn wij er vanuit het verleden ervoor iedereen aan de rand van de samenleving. Dakloos, verslaafd en mensen met psychische problemen. Dus iedereen is welkom.

Wekelijks organiseert Stichting Living Joy op zondag een dienst van 17:00- 20:30 uur. De dienst bestaat uit de volgende onderdelen:

16:45 uur : Binnenkomst met koffie, thee, fris en een versnapering

17:00 uur : Opening met muziek, gebed, gevolgd door een woord en/of film

(17:30 uur , gaat de deur dicht)

18:00 uur : Maaltijd (gratis)

18:30 uur : Muziek en ruimte voor dans

20:00 uur : Einde

*Tijden onder voorbehoud

Bij Stichting Living Joy is iedereen welkom ongeacht de achtergrond en eventuele geloofsovertuiging. De avonden zijn vrij toegankelijk. Er gelden een aantal huisregels, deze hangen bij binnenkomst aan de wand.

STICHTING:

De avonden van Stichting Living Joy zijn vrij toegankelijk, kortom iedereen is welkom. Om de rust tijdens de avonden enigszins te bewaren is er een moment dat deuren gesloten zijn, dit om te voorkomen dat er steeds heen en weer wordt gelopen om bijvoorbeeld te roken. Een ieder is vrij om te komen en gaan wanneer hij wilt. Ook is iedereen vrij om rustig koffie te drinken en een praatje te maken, te dansen, mee te eten, deel te nemen aan de Christelijke activiteiten of er gewoon ’te zijn’.

Naast de samenkomsten die Stichting Living Joy wekelijks organiseert, verleent Stichting Living Joy hulp aan mensen met psycho-sociale problematiek, met een verslaving, dak- en thuisloos zijn, enzovoorts. Deze hulpverlening vindt ambulant plaats of op de locatie aan de Bethaniëstraat 1-3 te Presikhaaf ( Oase kerk). Daarnaast kunnen bezoekers eventueel worden doorverwezen naar gespecialiseerde hulp elders. Het team van Stichting Living Joy bestaat onder andere uit  mensen die gewerkt hebben  in maatschappelijk dienstverlening en verslavingszorg.