Agenda

ZONDAG 18 OKTOBER ZULLEN REMON EN KARIN MASELA DE AVOND VULLEN MET MUZIEK EN GETUIGENISSEN.
ZONDAG 1 NOVEMBER ZAL DE L.J BAND ONDER LEIDING VAN GLENN VAN DER MULL DE AVOND VULLEN.

Wij zijn een christelijke stichting die afhankelijk is van giften. We zij er al jaren voor de mensen aan de rand van de samenleving, maar wij zijn nu uitgegroeid tot een warme plek waar iedereen welkom is. Dat doen wij met Gods liefde op een praktische manier door een avond te ontspannen door middel van dansen, zingen en een gratis maaltijd te geven. Wij zij daarom ook zo dankbaar met de ondersteuning van onze vrienden, zonder deze zouden wij dit werk niet kunnen doen. Als u zich hierbij betrokken voelt, dan kunt u ons regelmatig financieel ondersteunen, zodat wij ons werk voort kunnen zetten. U mag ook in gebed ons ondersteunen. Bij voorbaat dank.

Wij zij aangesloten bij de ANBI Rekeningnummer: NL16INGB0005923716 T.a.v. Stichting Living Joy Arnhem.

Iedereen is welkom

P.s : Om de 2 weken houden wij een bijbel bijeenkomst.  Er worden levens vragen behandeld via de bijbel.