//   door admin   //    //  23 berichten

23 berichten in het gastenboek

• Helemaal geweldig! Ga zo door!

• Het heeft even geduurd maar eindelijk is het jullie gelukt om een start te maken met een ontmoetingsplek voor de daklozen/verslaafdengroep. Als datgene wat jullie in hart leeft overgebracht kan worden op deze groep dan is een ieder een gezegend mens.

Hartelijke groet,

Paul Swart

• Graag contact

Bless you
      Wouter

• Lieve mensen,

ik ben erg aangeraakt door wat God doet door jullie heen; God gaat grote dingen met jullie doen. Doe dat wat de Heilige Geest jullie zegt en wees vrij in Jezus Christus. Jullie zullen meer dan rijkelijk gezegend worden.

Hartelijk groet uit Curacao!

Corine Gidding

• Heee

het is een hele mooie site !

Liefs

• Heel goed dat jullie Gods Woord aan de daklozen van arnhem en omstreken schenkt.
    Ik zeg schenkt want het Woord Gods is een geschenk voor een ieder. Zelf heb ik lang genoeg op straat geleeft en ik ben God en iedereen die mij en mijn verloofde heeft geholpen in deze duistere tijd enorm dankbaar. Gods genade is groot.
    Tevens doet het me goed om de man te zien (waardoor ik voor de eerste keer, dankzij zijn gebed…de Heilige Geest mocht ontvangen) op deze bijeenkomst.

Heel veel succes en Gods Zegen op jullie werk gewenst.

Gr. van Hans Maquine.

• Een hele mooie site, goed gedaan!!

Groetjes Astrid, moeder van Johan.

• Ik heb een stuk genezing ontvangen, die nog steeds doorwerkt, ook het gebed van 4 september werkte nog lang door en nog steeds. Ben weer aan het minderen van de pillen, = “anti-psychotica”. Gods zegen.

• Hallo Living Joy,

Heel veel zegen met dit belangrijke werk.

Via een link kwam ik op jullie site terecht. Heel bijzonder. Ik geloof dat de Heilige Geest
    bijzondere dingen zal blijven doen en dat dit op veel grotere schaal door het hele land heen gaat gebeuren.

Albert wij kennen elkaar nog van heel lang geleden, de middeleeuwen lijkt het wel. misschien kunnen we samen eens een bakkie doen als je in de buurt bent.

hartelijke groet,

Stef

• Het was afgelopen zondag 9-10-2011 een geweldige avond. Vele mensen werden aangeraakt door God en ontvingen innerlijke genezing. Ik kijk uit naar een volgende keer. Veel succes en Gods rijke zegen voor het geen wat jullie doen voor iedereen. Ik raad iedereen aan om een keer te komen kijken bij de Living Joy.

• Heel goed de site van Living Joy… ga zo door

Groeten,

Peter

• Mooie site. Aantrekkelijke gemeenschap die ik vanuit Almelo zeker eens zal bezoeken.

• Hallo Living Joy,
    Schitterend om te zien dat jullie vanuit Gods Woord met hart en ziel werken voor mensen die het minder hebben.
    Mooie uitzending op “De Verandering”.
    Gods zegen gewenst!!
    Gert Hoekstra

• Albert, Grace, Priscilla, Kees en Mieke heel veel Zegen met alles wat jullie doen voor deze vaak vergeten groep van dak- en thuislozen in Arnhem. Nederland telt helaas 18.000 daklozen. Heel mooi dat jullie Gods liefde aan deze groep mensen doorgeven en een laagdrempelige Gemeente willen zijn voor degene die zich niet meer thuis voelen in de gevestigde kerk. Vanuit Enschede kom ik graag eens langs op de ontmoetingsavonden of op de zondag. Jammer dat ik ver weg woon anders had ik mij beslist aangemeld als kookvrijwilliger bij Living Joy. Doegiezz fetzo René

• Hallo Living Joy.

Jullie doen geweldig werk. Ga zo door. Ik wens jullie veel succes toe de komende tijd.
    Marije

• goed dat jullie dit doen.
    een goed begin is het halve werk

• Hoi,

Ik denk dat jullie mij nog wel kennen. Dat is niet belangrijk. Ik wil gewoon even zeggen dat ik het zo mooi vind dat Living Joy na al die jaren is gegroeid maar hetzelfde is gebleven. Zonder Gods zegen was dit niet gebeurd. Dus er komt nog meer zegen. Niemand kan Gods werk vanaf het begin tot het eind zien. Doch het raakt me om een klein glimpje op te kunnen vangen in de vorm van Living Joy.
    Hoop en bid jullie snel weer te zien.
    Roberto Sappa

• Hoi.
    Even ter bemoediging aansluitend op mijn berichtje van 29 juni. God zet door jullie Zijn werk door. Het is soms moeilijk?! Daar moeten we eerlijk over zijn. Maar ter bemoediging: jullie zitten op het goede spoor. Twijfel is een aspect wat “erbij” hoord.
    Ik twijfel niet over jullie werk. Dat zit diep in mijn, hart waarover ik niet hoef te twijfelen. Zegen.

God is met jullie via de Heilige Geest. Daar twijfel ik niet over!

Roberto Sappa

• ” Laat mij vrij ”.

Vrij zou ik willen zijn ,

Verlost van ellende en alle pijn ,

Een gevoel van stervend te moeten leven ,

Vrij zou ik willen zijn , al was het maar voor even ,

Slechts enkele uren zijn wij op deze aarde ,

Te vaak zijn deze uren zonder enkele waarde ,

Om mij heen slechts kommer en kwel ,

noemt men dit de aarde of de hel ,

Een ieder gericht op zijn eigen ,

Kunnen wij zo ooit een vrije wereld krijgen ,

Open de kooi en laat jezelf vrij .

” Hawk ” !!

Met een zeer wel gemeende groet en leef je leven zoals je voelt .

Frans van der Post .

Spijk

• Blij dat ik dit werk heb leren kennen. heel goed.
    God is er voor iedereen.

• Liefde overwint alles.

Wat een mooie bediening ga zo door

• Wauw! Wat geweldig te weten, hoe jullie samen als echtpaar de liefde van God doorgeven aan deze mensen die aan de rand van de samenleving leven!

Ik bid jullie toe, veel zegen en Gods bescherming onder zijn grote arendsvleugels!
    God ziet jullie en schijnt met Zijn licht op jullie en de weg die jullie bewandelen.

Tot gauw en zie uit naar wat komt! Carla

Teken het gastenboek en laat eventueel een bericht achter!